dimarts, 17 d’abril del 2018

MARÇ - CARAMBES QUIN MES...!

El passat  març va ser un mes intens, ple d'activitats i vida a l'escola. Vàrem començar amb la Festa Escola de les Portes obertes. A part de mostrar la nostra petita escola bonica i acolorida com és, un manat de pares i amics van venir a organitzar diferents tallers i activitats per a tothom que vingués a passar una bona estona a l'escola:  talles de confecció de formatge fresc, taller de contes musicats, taller de danses...... 
En acabat les mares i pares de l'AMPA van preparar un vermut per a tothom: olives, patates, llonganissa....Ummmmm.... Festival!

fotos portes obertes!


Després, van arribar les colònies a la casa de l'Illot Gran, a Santa Fe del Penedès.... Què us podem dir? feu un cop d'ull a les fotografies i observeu... Festival! I a més a més, el divendres van venir a passar el dia amb nosaltres els nens i nenes de la LLar.



I una petita mostra del dia amb els nens de la LLar.....




Si voleu veure un munt més de fotos de les colònies..... Cliqueu!

fotos colònies!


... I després de les colònies.... Setmana cultural: setmana per aprendre una mica d'història sobre els nostres avantpassats: els Déus i herois grecs! ( i per fer una mica de teatre!). I per anar a visitar ( els xics) l'Escvola de la Llacuna i que els grans anéssim a passar el dia i fer la mona a La Comarquinal!



fotos?... Aquí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada