Presentació


L'escola

L'Escola Les Oliveres és una de les dues escoles pertanyents a la ZER de la Serra d'Ancosa, juntament amb l'Escola Vilademàger de la LLacuna.

Som una escola petitona (som entre 50 i 60 nens i nenes), cíclica i establerta des de l'any 2009 en un conjunt de mòduls que ens donen prou comoditat i un espai acollidor i amable on desenvolupar el nostre dia a dia escolar.

L'institut de referència del nostre alumnat és el de Vallbona d'Anoia, un institut relativament petit proper al poble de Cabrera.

Confiem gaudiu i participeu d'aquest blog que ha nascut amb la idea de donar-nos a conèixer i d'establir el màxim lligam amb tots aquells que així ho desitgeu. 
On estem?L'escola està situada al poble de Canaletes, aquest forma part del municipi de Cabrera d'Anoia.


El Terme Municipal de Cabrera d'Anoia es troba al sector sud-est de la comarca de l'Anoia, limitant amb la de l'Alt Penedès mitjançant els municipis de Mediona i Sant Pere de Riudebitlles a l'oest, amb Torrelavid al sud. 
S'estén pel marge dret del riu Anoia, que limita a l'est amb els municipis de Piera i Vallbona d'Anoia, així com, amb el congost de Capellades. El terme de La Torre de Claramunt limita al nord.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada