dilluns, 6 de novembre del 2017

URGENT - COLÒNIES CICLE SUPERIOR

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, aquest dimecres que ve, dia 8 de novembre de 2017, els nens i nenes de Cicle Superior tenim programades les colònies d'anglès a Coma-ruga.

Com també sabeu, però, aquests dies són també jornades molt complexes a nivell polític i social a CAtalunya. Sigui quin sigui el nostre pensament o sentir polític del moment - el de tots i cadascú - ( tots respectables i comprensibles), vivim una realitat intensa i contradictòria.

En aquest sentit, com  també sabeu, hi ha convocada per aquest dimecres una vaga/aturada general a tot el nostre territori. El claustre de l'escola - a partir de les indicacions dels Serveis Territorials, dels diferents sindicats - i del sentir i voluntat de tots els mestres decidirem demà quina és la nostra postura i us ho farem saber tan aviat com ens sigui possible.

Malgrat això, sí que - a part de la nostra decisió - majoritàriament favorable a l'aturada o vaga però, tal com us hem dit encara per concretar - ja us podem comunicar que l'alberg on s'allotjaran els vostres fills i filles, farà vaga. Alhora,  la fluïdesa del trànsit per les carreteres tampoc no està gens garantida ( més aviat al contrari: s'esperen talls a les carreteres, tal com va succeir el passat 3 d'octubre).

Per tot plegat, en decisió conjunta amb la direcció de la ZER - i havent consultat i negociat amb l'alberg, l'empresa de transport i el Departament - hem acordat i decidit que, a fi i efecte d'assegurar la seguretat, serveis, gaudi i  òptim - donades les circumstàncies - benestar dels nostres alumnes i la de les/els mestres acompanyants, posposar el dia de la sortida. 

Així doncs, us comuniquem que l'horari de sortida a les colònies, no serà aquest dimecres 8, sinó el dia següent, el dijous 9 de novembre.

I, a fi i efecte d'aprofitar al màxim els dies restants, l'hora de sortida serà a 2/4 de vuit del matí des de l'escola. Això ens permetrà dur a terme el màxim d'activitats programades vistes les actuals circumstàncies.

Només recordar-vos que serà necessari que els vostres fills i filles duguin l'esmorzar .

Pel demés, tot queda igual. Estem segurs que, malgrat les circumstàncies, tots plegats gaudirem d'una molt bona sortida, plena d'oportunitat i aprofitament.

Com també sabeu, restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment o consulta.

Cordialment,

L'Escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada