dijous, 10 de novembre del 2016

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

Benvolgudes famílies,
Aquest curs hi ha eleccions al Consell Escolar. Com ja sabeu, el Consell Escolar del centre és l'òrgan col·legiat de participació de la comunitat escolar en el govern del centre. Està format per: l’equip directiu, tres representants de mestres, un representant de l’Ampa, dos representants de tots els pares i mares i un representant de l’Ajuntament.
En els centres públics, la funció principal del Consell Escolar és participar en tots aquells temes importants per al funcionament i l’organització del centre: el projecte educatiu, el pla i la memòria anual de centre, el pressupost, etc.
En aquestes eleccions, cal renovar  els dos representants de pares i mares. Si voleu ser membre del Consell Escolar, podeu presentar la vostra candidatura abans del 23 de novembre. Les llistes del cens de pares i mares ja estan publicades i a la vostra disposició per consultar a la direcció del centre.

-        9 de novembre: Constitució de les meses electorals.
-        23 de novembre: Data límit presentació de candidatures.
-        30 de novembre: Votacions
-        14 de desembre: Constitució del nou Consell Escolar.
Us informem que els que siguin escollits per a membres del Consell Escolar, passaran també a ser membres del Consell Escolar de Zer.


L’Equip Directiu





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada